Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Saturday, 17 March 2012

Sera-Badai Asmara with lyrics.



malam ni CPP punya mood dilanda BADAI...
ape pun tak boleh la.....
layan lagu ni sampai rabak la.....

*gloster..gloster...uhu..*

Sunday, 11 March 2012

LoL!!!!

Salam ahad cik puan...salam cik adik..salam sayang tuk semua. CPP berkeudare di my home suweet home. How about u yang??? Dirumah???Dirumah orang kenduri kawen??? Tak kesah dimana kamoo berada janji Allah pelihara saudara-saudaraKU..

CPP harini tak kemane-mane. Duduk rumah melayan DVD saje. Sambil usha blog and fb.Dah selesaikan semua tugas rumah. Semua dah bersih dan memuaskan aty. Memasak pun dah. CPP harini mood memasak ada baekk sikit. So CPP memasak dengan penuh kasih sayang. Omputih kate

 "LOT OF LOVE"

mari-mari jengah CPP kitchen





*syukur dengan kurniaan rezeki darinya*

Saturday, 10 March 2012

Saturday, 3 March 2012

bila incik papa......


Salam sabtu semua. Tengah buat ape tu? CPP baru bangun tido. Muleh? Haha rasenyer macam balas dendam pulak dah lame tak dapat tido siang. Nikmatnyer rase.

Bangun-bangun tido je bau sedap dari dapo. Ape gaknyer yang incik papa masak yer. Owhhhh mama memang tak makan tengahari tadi. Bagus banget la. Sayang incik papa.

Jom layan minum petang....



*baiknyer incik papa*

Friday, 2 March 2012

kaki "melangkah"

Salam malam cik puan semua. Alhamdulilah masih diberi ruang menulis. Malam ni CPP rasa boring & bosan tahap gaban tanpa sebab musabab yg  munasabah.

Kalau dapat pergi ke tempat yang jauh, kemanakah langkah cik puan? Sampai ke bintang? Jauh nyer....tak kan menjadi kenyataan kan? Ke METEOR?? Sangat dekat dalam haty perkataan METEOR tu.Wat everla....
Kusutnyer kepale kalau memikirkan pasal kaki yg nak melangkah ni. Andai ku mampu, mahu kaki ini melangkah sejauh yang mungkin melihat dunia ciptaan illahi.

Kenape CPP citer pasal kaki je herh? Ape sebab? CPP nak ajak semua berkongsi minat terpendam CPP mengumpul kasut yang dipakai di kaki, ade pakai kt kepale? Jom kite share minat.. Minat ke nak membace?? Tak minat tak pape...CPP suke syiok sendirik... Jom PARK..







CPP tak beli kasut mahal beribu riban..CPP tak ade kasut branded..CPP pakai ape saje janji cantik dan match dengan pakaian. Kasut made in paso malam pun CPP pakai. ADE MAKCIK KESAH?? MAK ESAH pun tak KESAH...huhu

*syukur dengan ape yg ade*

Thursday, 1 March 2012

si "tecik"


Salam khamis cik puan. Salam malam untuk semua. Dalam beberapa hari ni CPP tak berkesempatan untuk mengupdate blog. Sebabnye CPP penat dan berkongsi lappy dengan incik papa. Jadi dari dok berebut lappy, baikla CPP tidon...Hilang gak rasa letih tu.

CPP rasa dah lama tak update stori si tecik ALFI..semakin lama, anak-anak ni semakin membesar. Kadang-kadang kite x sedar pun. Masih teringat memangku anak mase baby, tetau je anak kite dh pandai berlari. Bermacam-macam keletah pulak tu. CPP nak mengabadikan photo-photo dan gelagat si ALFI dalam ruangan ni. Jom park..





*syg anak mama alfi*