Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Saturday, 3 November 2012

:: strawberry park ::


 

Bismillahirahmanirahim. Alhamdulilah masih bernafas di bumi Allah. Masih diberi peluang untuk melihat keindahan alam. Lately mmg CPP malas sangat nak menaip. Kekdahnye dah takde modal nak taip ape. Makin lame makin tepu lak rasenyer.
Entri harini nak citer pasal kami sekeluaga bersama MIL and adik² berjimba² ke Cameron Highlands. For your information, ni first time CPP jejakkan kaki ke tanah Cameron. Selalunyer berangan je uols. Tapi alhamdulilah dengan izin Allah dapat jugak pegang teh dgn pokok strawberry.

Pssstt,....aci x kalau CPP malas nak taip..? Post gambar je aci kan?? Biar gambar tu je menceritekan segalanyer. Bak kate YUNA "Setiap gambar ada lagu" tapi CPP tambah "setiap lagu ada cerita" alalalalalalala...same je la tu kan.

Jom jom park..



x bule petik yo..pegang yo tak po



weeee.....bercinte di ladang strawberry..



jgn dimakan yo anak.....



pass dah meronde kat ladang strawberi..kami park layan ice-cream strawberi


ni dia..sedap...especially sos strawberry tu

:: nk g lagi la..acaner ni :: 

2 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

aina nampak kurus ler sekarang?

CPP said...

hehe yeke..mekaceh yunk...rahsienyer minum susu omega je..control nasi lebihkan sayur..weee