Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Saturday, 20 July 2013

:: snbj part 3 ::


hai sume.. agak melampau CPP ni kan. adeke patut nk mencoret memori kat snbj pun makan masa sebulan nk ngabiskan bebetul melampau ler.. hahahahahahaha...ni ler kekdahnyer kalau pemalas ..benci je orang menengoknyer. okok moh ler sambung..copppppppppppppp!! ade ke yang hingin nak membacainyerpun??? ekekekekekekek..... tak pela kalau x de CPP suke je syok sendirik.

Ok ok kisahnyer semasa sampai kat snbj tu, parking bas punyerla jauh. bukan sikit jauhnyer, tapi jauh gilos adeh haiii x kose betul la. kami kene jalan kaki melalui laluan tikus. lor ape ingat CPP nipu ke? betul la bibik.. kami kene jalan kaki jauh melalui laluan tikus. kiri kanan mcm utan² aje...laluannyer berpasir pastu de lak sungai ke longkang ntahnyer x pasti lak.. musyuk oitt.. tapi pelik beno ade orang dok menjala..lol...lol...lol...kembang jap tekak..

SETIBENYER



muke² suke bersemangat untuk JDT

LALUAN TIKUS



kami menuju ke laluan tikus..mencabar sungguh..haiiikkkk...tuiii..puiiii...FAM.... (tetibe marah) haha


MEMANJAT 



lepas tu kami memanjat plak...perghhh advantures sungguh seyh...tak pe tak pe demi JOHOR..

:: ok rase cam malas dh nak naip ..sambung lagi la nanti aci x? ::

4 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

sibuk bebenor kawan kita nie...selamat hari raya..

hazlina azmi said...

blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

CPP aina said...

BSB : lama x bukak blog..dh bersawang pun

CPP aina said...

hazlina : tq dear i will follow u