Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Wednesday, 8 August 2012

Plessing...plessing

Assalamualaikum. Selamat hari rabu. Ape kabo semua? Harapan CPP kamu semua sihat walafiat hendaknyer. CPP alhamdulilah masih bernafas di bumi Allah. Alhamdulilah dapat berpuasa pada hari ini 19 Ramadhan. Lom cuti2 lagi taw. Terror tak? Ekekekeke....sukernyer sayer..

Malam tadi CPP beroperasi lagi mengemas barang-barang rumah yang berselerak dek kerana operasi spray menyepray barang2. Penat tak hingat dh la time bekerja kan. Lau time cuti tu tak ape lar jugak. Tapi nak cane dh incik papa nk buat time ni jugak, kenela CPP tolong nanti lau dia x mo spray kan cane? Hah padan ngn muke an.



ni yang incik papa tulun letak foundation. lom plessing pape lagik


cemin ni CPP x retik nak pakaikan baju cam mem2 buat. CPP tau letak plaque HOME SWEET HOME tu sajork. beli ngn kak junaina sagap. Maceh kak jun.


Ok dh plessing pun. CPP x beli barang pun ni semua barang2 lame, cume susun aturnyer saje berbeza. Teddy bear frame tu beli kat kak asmawaty. Maceh kak waty. Yang rumah cawan tu rembat kt ayer itam, lampu tu plak rembat kt kedai jati, pasu n lavender tu kat lovely lace


yak dok bawah meje ni, beskal tu dri kak asmawaty jugak. jam itue dri kak jun dh x function pun. saje buat plessing. sebenonyer kan CPP ade letak quilt taw bawah 2 bende ni tapi....asal CPP x snap pic???? APTB la CPP nieh


hah nila hasilnyer, spary2 pastu plessing2. dh siap


hah gitula jadiknyer...

* penat tapi puas haty*

2 comments:

Mama Gee said...

wahh projek bedak2 gak ya...
cun2... :)

CPP said...

ye kak gee..aina lom jalan uma akak...nanti dh free aina jalan erh