Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Monday, 4 March 2013

:: we luv JDT ::


Bismillahirahmanirahim. Alhamdulilah diberi kesempatan mencoret sedikit memori dlm hidup CPP. 
Entri harini CPP nak nulis pasal JDT. CPP nak citer sikit pasal timbulnyer minat bola ni. Pada mule CPP x minat bola. Tapi sejak TMJ mula ambil alih bola sepak, CPP sebagai warga Johor dan sangat sayangkan negeri Johor, of kos ler CPP bagi sokongan. Lebih2 lagi pasukan bola sepak Johor dapat jolokkan pemain bintang. Bukan sebab bintang tu CPP bagi sokongan tau. Tapi sebab rakyat Johor dah lama daharga kan kemenangan. Dah sekian lame pasukan Johor tak bangkit. So tahun ni mesti kami mahukan yang terbaik. Ahamdulilah untuk Liga super setakat ini, pasukan JDT menduduki tangga teratas. Syukur alhamdulilah. Wah lagi rajin la CPP ke stadium lepas ni. Ok x nk nulis banyak. Jom layan picca CPP yang agak excited giler ni.




taraaaaaaaaaaaaaa......ahaa berCOP muke pun CPP sanggup hokey


masa nak masuk gate C jumpe plak kawan sekola mase form 5 kn..ish pesal CPP nampak BESAU?? ni yg x gemo ni...makkkkkkkkkkkkkkkkkk tulunnnn..x mo temok²..


ni my GALFRENS mmg setiap game akan pergi dgn dia..kawan masa CPP darjah 1 sampaila dh beranak-pinak nih


gol kegembiraan untuk pasukan JDT...alhamdulilah..x kenal pun diaorg tu tau...men belasah je snap pic..


kami duduk dihadapan B.O.S

:: luaskan kuasamu JOHOR ::

4 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

fanetik habis tuee...

cik puan pe'pel aina said...

yolaaa...haha..tp mlm td kalah dengan selangor kan..hukhuk

Rin Maira said...

tu diaaa............bukan main lg semangatttt

cik puan pe'pel aina said...

opkos lerr..luv jdt