Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Friday, 13 July 2012

aku dengan AILIN

Assalamualaikum...
Selamat petang jumaat...
Alhamdulilah sampai kita ke hari jumaat yang mulia ni..
Masih bernafas lagi CPP..

Harini CPP keudara di office bertemankan kertas dan fail-fail yang melambak atas meje.
CPP tengah bosan tahap gaban ni..
Lambatnya nak balik....
Bosang ...bosang...

Eh!!! cik puan..ingat tak CPP ada buat entry pasal masalah kulit muke CPP.
Nak tau tak keberkesannan nyer..makaiiii susahnyer nk ngeje tu..
Jom tengok...biarpun perubahan nye tak la 100% sampai boleh transform jadi neeloPA..
Tapi CPP syukur sebab AILIN membaiki wajah CPP..
CPP kene rajin buat tips yang AILIN bagi..

1. Cuci muka bersih
2. Minum 8 gelas air masak, lebih lagi bagus
3. Tido yang cukup
4. Elakkan makan berminyak
5. Lebihkan makanan yang rebus2 je

CPP rase muke mmgla hari2 cuci, lagila nk berwuduk confirm la cuci bersih sebelum berwuduk. Minum plak lebih rasenyer cume kalau puase nanti kurang la 8 gelas sehari tu. Tido plak mmg x cukup huhu nak wat camno banyak tanggungjawab nak buat. Kalau nk soh cukup tido kene dok rumah je x yah keje..Hah segola kulit muke ..GEBOT la CPP nanti. Elakkan makan berminyak...insyallah (boleh ke? suke fries cane?) Makan rebus insyallah..huhu...

Jom PARKING



CPP mintak jasa baik kamoo..kamoo yang nyinggah blog CPP ni. Tolongla UNDI saye..eh!!!eh!!
tolong LIKE ye kat link ni


http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=257554654356591&set=a.257554601023263.49566.197141613731229&type=3&theater



*Jasa anda semua amatla CPP berterima kasih.. Hehehe....*

2 comments:

Mama Gee said...

oklah tu...byk beza dh tu...suke suke

CPP said...

harapnye cmtula kak