Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Monday, 16 April 2012

bile anak bujang dah pandai melaram....


Selamat malam cik puan semua. Ada yang belum tido ke memalam ni? Ishh anak sekolah la esok. Incik papa nak kerja. Cik puan yang kerja pun for sure esok malas nk g keje kan? (CPP la tu kekdahnyer).

Awat tak tido lagi? CPP lom ngantok sebab nyer..tak tau lah ngape. Cube nak lelapkan mate tapi ngak bisa. Puas tengok syiling. Puas pusing kiri, pusing kanan...tak mahu jugak lelapnyer. Aiihh....dah tak tau nak buek ape, baik buat entry.

Sebenonyer siang tadi my kiddo's gunting rambut. Yak ampun memacam plak requestmyer. Adeh memang sah2 la anak2 sekarang ni sangat demand. Nak gunting rambut yang biase2 je x mo dah. Katenyer tak handsome. Ya Allah..anak...anak.....sabau jela mama ni hah. Ape katenyer..nak buat rambut MOHAWK...Ish setahu mama la MOHAWK tu bukan ke speaker kereta??? Larr sudah...


hah ini kan?? system audio untuk kete...Tapi si abang azri dgn abang azim kate rambut mcm yang main bola. Hah!!! sape? Safee sali ke??


ler David Becham rupernyer. Ya Allah..kalau buat rambut gini, cikgu x marah ke anak oiiiii....ish memacam la.


Adik Alfi buleh ler...dia tak sekolah lagi...adik ni bukan tau pesen rambut pun. Yang abang2 nyer plak melebih2..Awatnye?



si abang Azim ni usah cakapla verangan mmg kuat...mase snappy ni pun manjang ngk cermin je..huhhhhh



*gasak la nak*

2 comments:

Mama Gee said...

perghhhh...
nk otograf azim! :)

CPP said...

salahla mama gee..
camni..camni "nak signnnnnnnnnnnnnnnnnnnn"