Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Monday, 23 April 2012

dinner yok!!


Salam malam isnin cik puan. Hai hai hai...wat ape tu? Dah makan ke? Dah minum? Dah siap ke jengah buku sekolah anak-anak? Hehehee....CPP siap dh sume..bereh...ape taknyer harini coti masak..incik papa ajak makan kat luo..hahahhaha x berasap lagi lah dapo CPP gamaknyer..

Kali ni incik papa ajak kami makan di Awana Restoren kat Gelang Patah. Restoren ni bese-bese je. Tapi okla ..itu pun sbb ade jual western. Lau x dek western tu mmg x dan la nk makan situ.

nila restorennyer...


haha...ade yang nak apply kerje ke?? kekekekkeek picca ni ehsan dari pakcik google....x dan la nk snap picca kedai ni..

malam ni pilihan Azri chicken chop.. RM5 je sepinggan..boleh sangat kan??


My Incik papa lak order burger 1 set harga sama RM5 jerk


Ok..ok...CPP punyer plak....taufu hot plate.... oooHHooooOo HOT lar


Azim makan roti telo jer...memang dia x kan makan makanan yang pelik2...tekak bugis tol la Azim nih..hehe...okla....nk layan FB...daaaaaaa...

*tenyang..mekaseh incik papa*

8 comments:

Iza azuwa said...

Cam sedap jer chicken chop tu,murah lak tu...

CPP said...

ye sedap la...mmg murah iza rm5 je...
burger oblong pun ade..
kentang 1 bakul rm3 je...
jom jom g glg aku banjer

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

aina..set burger tue 5hinggit murah lerrr..

CPP said...

iye BSB mmg RM5 je..chicken chop, lamb chop, fish and chip semua RM5 saje..caye tak? caye tak???

idah said...

pehhhh..sedapnyeeeeeeeeee..bila nak blanje k.ida makan nie??????

CPP said...

kak boleh je akak turun jb erh..aina banjer

Mama Gee said...

taufu hot plat tu mengguda jiwee tul arrrrr

CPP said...

sedap gak kak.....panasss...hehe.melecur mulot nk mkn