Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Sunday, 1 April 2012

Kemane yer??? Episod II

Bismillahhirahmanirahim....sedapnya dapat berehat petang ni. Park kat rumah je, tak kemane-mane pun. Pagi dah siapkan semua kerja rumah. Alhamdulilah diberikan kekuatan menjalankan tugas seorg mama dan isteri dengan izinnya. Terima kasih ya Allah diatas anugerah ini.

Okey di n3 tadi CPP ada cerita tentang xtvt CPP n family malam tadi. So .....sebenarnya kami hanya keluar makan di Burger King yang terletak di Petronas, Jalan Tun Abdul Razak Johor Bahru. Bukan Key-El ye...Ni adalah salah satu hobi incik papa. Kalau malam minggu tak sah la kalau tak jejalan carik makan. CPP ikut aje rentak incik papa kan...ok wat ?? Boleh jugak merasa banyak menu kan.
Lagi satu best la x yah nk masak..ekeke...

Jom lar...PARK york...









*best*

2 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

BSB skg nie angin malas masak..hehee rasa nak makan kat luar jer..tapiiiii duit x adeee...seminggu sekali boleh ler makan kat luar.

CPP said...

HAHHAHA..tau x pe kan..aina pun weekend je bru mkn luar..ari biase masak la