Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Tuesday, 14 February 2012

Terkenang-kenang

Assalamualaikum. Salam Isnin bagi blogger's and CPP follower's.  Harini nak story memori CPP dengan bende ni. Mase dulu-dulu kan CPP selalu berangan. Kalau boleh nak bende ni penuh 1 bilik macam citer kat dalam tv tu. Sonok nyer kalau dapat penuh sebilik kan? Ade warne pink, warne purple, biru, hijau. Tapi dah bende ni cute kan ...opkos la mesti berwarne pink. Baju pun cantik-cantik. Leh make-up2.. Tapi tu semua hanya berangan semate-mate. Dulu-dulu mane ade duit nak beli bebanyak. Nak mintak mama pun kene nangis senangis nangisnyer baru la dapat, itu pun just yg kertas boleh tukar2 baju nye. Tapi sekarang bile dah boleh beli sendiri, minat nyer plak ke laut. Almaklum ler lagi 2 tangge menjejak ke VERSI 3 Hehehe...

Rasenyer sekejap je masa berlalu. Dulu kan selalu main pondok-pondok. Main masak-masak sayo. Sayonyer plak mestila rumput kt tepi-tepi rumah. Sonoknyer mase tu. Sekarang ni x jumpe anak-anak yang main pondok-pondok. Semua dah advance kan. Ok tak nak menaip panjang-panjang, biarla memori tu tersemat di minda.

Cik puan nak tau ke ape bende yang CPP masih simpan sampai sekarang ni? Ituuuuu dia......




RINDU KAT PATUNG KERTAS NIH.....KAN KAN KAN


* Ade lagi teddy bear koleksi CPP esok2 CPP publish ea*

4 comments:

arinieva said...

ayoooo!!!!!... dh lame x main. mane orgnye?

Mama Gee said...

heheeheh dulu2 mmg suke beli dan kumpul anak patung kertas tu...skrg ni ntah ado lg ke dh pupus..

CPP said...

kan kan...rindu banget...x dek la orangnyer..kite amik kat pakcik google jek

CPP said...

tula kan kak...kalau ade aina belikan erhh..hehe