Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Wednesday, 14 December 2011

First Gift [ Followers Pertama ~ Kelima ]

Salam hari rabu. Sekarang ni CPP keudara di opis bertemankan CCTV dan kertas² A4 yang berlambak². Sebenarnya kerja yang melambak² ni sangat merisaukan mata menengoknyer. Menjammed kan otak jugak. Jadi berehat sebentar bersama kit-kat ( blog² dan muke buku.)

Perasan atau tak? Kadang² kalau asik terjah blog dan muke buke, kite pun akan rase bosan. Tulah yang berlaku kat CPP. Tak tau kenape " rase boring plak tengok facebook ngn blog lelame ". Macamana plak dengan kamoo..kamoo dan kamoo?? Ada tak time² nyampah nk berFB n BLOG? Kalau ade, cube buat bende lain, agak² dah macam sasau sket cari semula FB ngn BLOG. Hehehe.
{ Untuk pengetahuan semua, semasa entry ini ditulis, CPP mmg tgh bengong yg amat }

Sebenarnya CPP ade jejalan ke rumah blogger's laen. Selalu meninggalkan jejak, tapi rasenyer untuk blog CPP yg baru ni, macam takde sesape yg perasan kewujudan blog ni. Kesian kan? Tengokla followers pun takde. Ni tak leh jadik nih, kene cari jalan supaya ada followers yg sudi memFOLLOW CPP.

Dengan itu secara rasminyer CPP nak umumkan.......follower's pertama hingga kelima akan mendapat GIFT dari CPP. Sangat mudah yer, tak perlu banner, tak perlu sembarang komen, Just follow saje. Gift nyer biarla rahsia....berkuat kuasa pada hari ini 14/12/2011 sehingga 10/01/2012


So pelagi...lekas la memFOLLOW me.....




*kkdg kene cari jalan lain untuk capai sesuatu*

2 comments:

Mama Gee said...

heheeh org tak pasan tu aina...akak pun lupee sbb ingat ni blog lama aina..just tukarr langsir je...

cik puan pe'pel said...

hahahhahah...x pe kak..cume rase kosong plak bile takde follower..pastu aina plak tak tau nak ke blog mereka sebab takde blog list dorunk kan. at least kalau ade follower aina boleh la memfollow mwreka jugak.