Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Sunday, 18 December 2011

Tiram Indoor Waterpark

Assalamualaikum. Salam malam ahad. Macamana weekend cik puan-cik puan semua?Mesti terisi dengan perkara yg menyeronokkan. Ade yg rehat saje dirumah? Bagus kalau hari minggu just lepak rumah je. Lagi syok dapat rehat secukupnyer setelah penat bekerja.

CPP pulak pagi-pagi seawal pukul 7.00 dah start mengemas rumah. Pastikan semua nampak bersih. Lepas siap semua kerja rumah, CPP and Incik papa bawak kido's ke Tiram Indoor Water park. Ni adalah kali kedua kami kesana. Abang Azri yg request. Incik papa agree coz start cuti sekolah kami memang tak kemane-mane. Penat jugak seharian kat sana. Tapi tak apalah janji anak-anak suke.

Kepada parents yg bercadang nk bawak anak bermandi-manda untuk cuaca yang setiap hari hujan ni CPP cadangkan pergilah waterpark yg ade berdekatan anda. Kalau nak ke pantai untuk mase sekarang ni banyak risikonye contoh ombak besar, hujan tak kira waktu. So CPP cadangkan pilihla indoor waterpark untuk keselamatan anak anda.Jom usha...






*cuti sekolah dh lama bermula, maafla anak-anak mama n papa.baru ni dapat bawak jalan-jalan*

3 comments:

iza azuwa said...

seronoknya tgk budak2 ni mandi...

Mama Gee said...

mak budak leh join mandi?

cik puan pe'pel said...

Iza : of course la dorunk seronok
kak gee : boleh kak..dewasa also can..