Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Monday, 9 January 2012

Hey!!!! follower's...gift post ready...


Salam isnin follower's and reader's. CPP nak mengumumkan kepada 5 orang follower's bahawesenyer..gift anda telah selamat di pos. Kalau rajin buatla sedikit entry (pada yang ada blog la). Kalau yang takde blog nak publish kat facebook pun boleh, bisa-bisa aja ya buk..Hehehe.... Sila update CPP ye barang tu selamat sampai ke tangan kamoo atau tidak. Thanks a lot follower's Love u all....

*lege rasa dah tertunai hasrat*

6 comments:

Mama Gee said...

wahh...tak sabaq ni... :)

Kak Eiza said...

woww hebat le pn pe'pel ni... walaucamne pun amat2 tkasih sekali lagi... eii xsabar nak tgk apa hadiahnya.. ;))))

thanx again!

missxiera said...

alaa tak dapat merasa..hehe :)

cik puan pe'pel said...

Mama Gee : sabar ye..adiah kecik je..tp ade value sebab import dri jepun..hehehe

cik puan pe'pel said...

Kak Eiza : tak ada hebatnya kak cume menghargai follower's yg sudi..alhamdulilah tercapai hasrat...hadiah yg tak seberape kak..harap sudi terime yer...hadiah import dari jauh tu...jauh tak jauhla japan je...hehe

cik puan pe'pel said...

misxiera : alahai deq....insyallah lenkali akak buat lagi ye mane tau rezeki adek pulak