Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Sunday, 1 January 2012

Alhamdulilah wishlist tercapai

Assalamualaikum. Alhamdulilah permulaan 2012 yang baik buat CPP sekeluarga. Alhamdulilah wishlist dah pun di depan mate. Sesungguhnya kesabaran itu memberikan satu hikmah yang tak terduga oleh kita. Harini CPP dapat on9 sepenuhnya dirumah. Inila wishlist yang CPP dapat seawal tahun 2012. Bersyukur diatas rezekimu ya Allah.

Petang ahad kami harini bermula dengan, menghantar mama balik ke rumah. Mama CPP dtg kerumah cadangannyer CPP nak la bawak mama dengan adik jalan2 sebelum cuti sekolah berakhir. Tapi mama tak sehat, demam pulak maybe terlalu penat. So CPP hantar mama balik. Mudah-mudahan mama cepat sembuh. Lepas hantar mama CPP terus menuju ke Persada Johor Bahru cam beseeee ler kalo dah ke Persada mesti ade ape-ape exbition or fair kan. So permulaan 2012 ni CPP jengah pc fair, sesaje tengok ade pape yg berkenan ke tak.

Setibenyer di Persada, jangan cakapla penuh sesaknya dalam fair tu. Nak berjalan pun kene slow je. Sabo jela kan. Tapi..tapi..tapi barangannyer fuuuhhhh...bley tahan murah la. Pakal je..pakal je..pakal je..CPP terpakse menahan gelodak nafsu ni. Pergi dan fokus ke niat yg asal. Tak mahu menoleh dan menyinggah di booth2 lain kecuali booth menjual lappy. Belek punye belek, tanye punye tanye..Ok tak nak memeningkan kepale dok dalam fair tu lelame, CPP decide rembat je idaman kalbu ni.
Jom cekidot..






Alhamdulilah finally CPP dapat jugak. Syukur padamu ya Allah.

*bersabar itu sangat perlu*

4 comments:

arinieva said...

leh la install unifi kt umah.. hehehehe

iza azuwa said...

waa..tahniah..tahniah..trcapaila impian ko kn..

cik puan pe'pel said...

mak enon : ritu nak jugak try unifi. tapi dh terbeli u mobile boleh ke install unifi? x leh kan?

cik puan pe'pel said...

iza : tula kan. bru ni aku dapat. rezeki 2012