Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Sunday, 8 January 2012

Xtvt malam minggu

Assalamualaikum. Selamat pagi blogger's. Sekarang jam menunjukkan pukul 3.11 pagi. Mata masih belum mengantuk. Senyap dan sunyi menemani CPP ketike ini. Anak-anak dah masuk tido. Incik papa melayan bola as usual. So camne malam minggu cik puan semua? Malam minggu CPP terisi dengan aktiviti yang menyeronokkan. Lama dah tak hang out dengan family di malam minggu. So malam ni midnight la. Pukul 2.30 pagi  baru CPP tiba rumah. Nasib baik anak-anak tak mengaruk sebab siang dah puas tido dan cukup rehat.

Malam ni CPP and incik papa bawak anak-anak ke Danga Bay. Hajatnya nak ajak tengok wayang, cerite yg ada Mia sara tu I love papa ke ape tajuknyer. Tapi tak kesampaian sebab tiket midnight je yg tinggal. CPP risau kalau si kecik ni nangis. Rupernyer dia ok je mood dia baik je harini. So dah tak jadi tengok wayang tu mama dengan papa decide bawak anak-anak main taman kat danga bay.

Sesampainyer di Danga Bay, macam biasala orang memang ramai almaklumla malam minggu, semakin malam semakin ramai orang yang datang. Anak-anak memang seronok sakan la. Tak pe mama dengan papa layankan aje kerenah anak-anak ni. Janji anak-anak happy. Jom layan picca kami.





tapi ade satu keajaiban pabila............................................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Ermmmm ape nak dikate? Incik papa pun melepaskan gian. ekekekek..

*malam minggu yg happening*

3 comments:

Mama Gee said...

sesekali...nk jugakk.... :)

cik puan pe'pel said...

haha selalu dia skodeng je anak dia main kak....tu time takde org..sebab tu dia berani naik..melepaskan gian..hehe

cik puan pe'pel said...

kekeke...tu pun sebab takde orang lepak situ..incik papa curik2 main gak..haha