Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Friday, 13 January 2012

Selamat sampai...

Salam malam jumaat reader's and follower's. Jam menunjukkan pukul 10.25 malam. My kido's semua dah bobok. CPP blom lagi. Baru done semua kerja. Sekejap lagi nk menjoinkan diri bersama all my hero's masuk tido jugak.

Before tido, CPP nak thanks a lot pada follower's sebab sudi follow me. Alhamdulilah gift yang CPP pos dah pun sampai ke tangan follower's yang bertuah. Pada follower's yang tak dapat tu, jangan la kecik hati ye. Maybe rezeki kamoo di lain hari pulak. Doakan saje CPP murah rezeki ye. Insyallah kalau ada rezeki, ianya boleh dikongsi.

Maka dengan itu, CPP nak share gift yang selamat sampai kepada tuan nye. Yorkk PARK...





CPP kasi box serbaguna dengan chopstick. Hope sangat-sangat kamoo suke yer..

*alhamdulilah*

3 comments:

Mama Gee said...

time kasih...chosptick taktau guna..buat cucuk sanggul jelah... :)

cik puan pe'pel said...

hehe.....kak gee sesame...buat cucuk sanggul yer...ekeke..suke kamoo la

arinieva said...

kite dh dapat ari kite smp dr india tu. balik2 tgk de poslaju. thanks awk