Cik & Cik puan yg vogue de' vast

Tuesday, 31 January 2012

CNY "BBQ"

Syukur alhamdulilah sampai CPP ke hari selasa bersamaan 7hb rabiul awal 1433H. Masih dapat bernafas di bumi Allah. CPP harini nak bercerita pasal BBQ time with all Ecotexfurn family. My incik bos belanje makan sempena CNY. Syioknyer dapat makan free. Dapat angpaw. Semoga rezeki seluruh keluarga Ecotexfurn murah dan berlipat kali ganda. Amin.

Petang sabtu lepas kami BBQ kat depan kilang. Ok la kan dari tak de. Memang meriah la. Tengok gelagat foreign worker yang sangat happy. Kesian diorg duduk jauh dengan family. At least bila ade majlis macamni, takla diorang rasa sunyi.

Aktiviti kami pada hari tu of course la berBBQ, "angpaw lai" dari incik bos, lucky draw, dan makan-makan time. CPP tak berape nk makan la sebab tgk kambing..Eii dah pening dah tengok kambing. Tu baru tengok belum lagi makan. Kalau makan confirm pengsan. Hehe...So let's layan da picca...


CPP tukang nengok jek yer.....siap bru makan..tengokla badan semangat ke tidak?? huhu...


nilah mereka² yg jauh dengan family


Orang kuat office


Ecotexfurn family


Kak fiza sesatunyer officemate CPP...yg plg rapat



Tak rela ai makan sate kambing ni.

*bagusnyer bos aku ni*

4 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

best nyerrr BBQ...opis aina company cina ker?

CPP said...

Ye BSB bos cina. Melayu boleh dikire sikit bebeno..

Mama Gee said...

sedapnyaaaaa...yummy!

CPP said...

boleh la kak.....janji merase duit bos